Lev Vel EP

·

Min nye EP er ude nu på alle tjenester 🔥

Lyt på din foretrukne tjeneste her: ingrv.es/lev-vel-ia3-s

Jeg er vanvittigt stolt over at dele den her med jer. LEV VEL er endda første udgivelse på Sardina Music. Og MIN første udgivelse i 8 år!

Giv den et lyt. Jeg tror, du kan lide den. Det håber jeg. Lydsiden er blevet velsignet med hjælp fra nogle af de sejeste mennesker jeg kender 🧡

Det er rap. Det er bars. Det er nyt. Det er hooks. Det er vibes. Det er alt. Lyt og lad mig høre, hvad du synes. Tak fordi du følger med.

Lad problemerne ligge for en stund, og lev vel med en hertug på fem skæringer. Det er nye tider 🚀

+++

10000000 tak til
Adam Sampler @adamsampler
Albert @albertcph
Stuart @jensstuart
5-Dob @cgx_tattoo
MarcieFresh @marciefresh
Lukas Lunderskov @lukkesmokes

Mix: Adam Sampler
Master: Rune Zetterstrøm @zetterstroem_new
Foto: Tinus Buus @tinusbuus

Sardina, baby.

+++


Presse

Cab fusionerer forskellige udtryksformer i dansk rap så let som ingenting. Han leverer one-liners om alt fra børnepasning til grådighed og stoffer. Sammen med barndomsvennen Pede B har Cab spillet landets største scener.

På trods af en pause fra musikken rapper Cab stadig, som om han aldrig har gjort andet. Men faktisk er Cabs nye EP “Lev Vel” hans første udgivelse i otte år. Materialet er nyt, men teksterne og eksperimenterne stoppede aldrig.

Midt i corona 2020 fik Albert (producer for Benal m.fl.) og Adam Sampler (producer for bl.a. Kesi, TomRum, Dean Pless og Pede B), nemlig lokket Cab til at lave et par demoer, i et studie i udkanten af Vanløse. Kemien var god, og det blev første skridt hen imod EPen “Lev Vel”, som nu udkommer den 5. november.

Lev Vel indeholder gæstebidrag fra Pede B, Lukas Lunderskov og MarcieFresh, og er produceret af Adam Sampler, Albert, Stuart og 5Dob.

Download:


Presse · Lev Vel EP


🗄️

·