Presse

Cab er et nyt navn for nogen, og en gammel kending for andre.

Han er nemlig ikke helt ny på den københavnske hiphopscene, og har tidligere lavet musik og arbejdet med folk som Pede B, Esben ES Thornhal, Albert, Adam Sampler, LuxXx og mange andre. Ikke mindst i det hedengangne pladeselskab og crew, BeskidtLyd.

Cab er kort sagt et produkt af Københavns hiphopmiljø op gennem 00’erne og nøgleordene er bars, energi og attitude. Sammen med barndomsvennen Pede B har Cab spillet på nogle af landets største scener gennem tiden.


Efter en pause i musikken er Cab nu i gang med et nyt kapitel:

I 2021 udkom EP’en Lev Vel, endda som første udgivelse på Sardina Music — et nyt label, startet af Pede B, under Ingrooves/Universal Music.

Cabs kunstneriske rejse fortsætter, og kulminerer nu med EP’en Total i 2023: Et nyt højdepunkt der beviser, at formen ikke bare er genfundet; den er komplet nu.

På Total springer Cab ubesværet gennem genrer og stilarter, uden at miste balance eller fokus. Heller ikke ved siden af markante navne som Pede B, Adam Sampler, KayreemBeats, og mange flere, der alle bidrager til at forme EP’ens lydbillede, og understreger Cabs nyfundne plads i dansk rap. Læs mere om Total på cab.dk.


Samtidig har Cab bidraget til en lang række gæste-optrædender over de sidste par år, med bl.a. SkyggeSiden, Det Kiki, F L E M M I N G og mange flere.


Til koncerter er Cab garanti for høj energi og gennemført levering, drevet af erfaringen fra hundredevis af koncerter & jams. Se mere live-info under Booking.


Lyt til musikken og følg Cab her:

🎹 Streaming
🧊 Instagram: @altid.cab
📽️ tiktok.com/@altid.cab
🎥 youtube.com/@altidcab
👴 facebook.com/altidcab


Logo

Logo, sort, PNGa
Logo, sort, JPG

Pressebilleder

Tryk for at downloade i høj opløsning.

Alle foto krediteres fotograf Tinus Buus.

ℹ️ Mangler du specifikke formater, så kontakt@altid.cab