Presse & info om Cab

Cab er et nyt navn for nogen, og en gammel kending for andre.

Han er nemlig ikke helt ny på den københavnske hiphopscene, og har tidligere lavet musik og arbejdet med folk som Pede B, Esben ES Thornhal, Albert, Adam Sampler, LuxXx og mange andre. Ikke mindst i det hedengangne pladeselskab og crew, BeskidtLyd.

Cab er kort sagt et produkt af Københavns hiphopmiljø op gennem 00’erne og nøgleordene er bars, energi og attitude. Sammen med barndomsvennen Pede B har Cab spillet på nogle af landets største scener gennem tiden.


Efter en pause fra musikken, er Cab tilbage med fornyet kraft:

I 2021 udkom EP’en Lev Vel, endda som første udgivelse på Sardina Music; et nyt label startet af Pede B, under InGrooves/Virgin Records.

Med andre ord, et nyt kapitel i Cabs kunstneriske rejse:

2023 blev et nyt højdepunkt med EP’en Total, hvor Cabs alsidighed skinner igennem, ikke mindst i samarbejde med markante navne som bl.a. Pede B, Adam Sampler (Kesi, Loke Deph, m.fl.) og KayreemBeats (Tessa, Figi, m.fl.)

I 2024 hæver Cab overliggeren igen, i form af ✨CabGPT✨ — en helt ny EP skabt i tæt samarbejde med en anden barndomsven, producer-ikonet Albert (kendt fra Benal, Suspekt, BATHSHEBA‚ og mange flere).
 
EP‘en ✨CabGPT✨ er ude nu på Sardina Music, og følges op af et toptunet live-show henover sommeren og efteråret ‘24.


Cab har desuden udgivet en lang række gæste-optrædender de sidste par år, med bl.a. SkyggeSiden, Det Kiki, F L E M M I N G og mange flere.


Booking

Oplev Cab live:

Til koncerter og events er Cab garanti for høj energi og gennemført levering, drevet af erfaringen fra hundredevis af koncerter & jams.


🎹 Streaming
🧊 Instagram: @altid.cab
📽️ tiktok.com/@altid.cab
🎥 youtube.com/@altidcab
👴 facebook.com/altidcab


Kontakt

Alle henvendelser til Cab:

Casper Klenz-Kitenge // kontakt@altid.cab


Pressebilleder

Tryk for at downloade i høj opløsning.

Alle foto krediteres fotograf Tinus Buus.

ℹ️ Mangler du specifikke formater, så kontakt@altid.cab


Tryk på et logo for at downloade original format.

Logo, sort, PNGa
Logo, sort, JPG