Presse

Cab er et nyt navn for nogen, og en gammel kending for andre.

Han er nemlig ikke helt ny på den københavnske hiphopscene, og har tidligere lavet musik og arbejdet med folk som Pede B, Esben ES Thornhal, Albert, Adam Sampler, LuxXx og mange andre. Ikke mindst i det hedengangne pladeselskab og crew, BeskidtLyd.

Cab er kort sagt et produkt af Københavns hiphopmiljø op gennem 00’erne og nøgleordene er bars, energi og attitude. Sammen med barndomsvennen Pede B har Cab spillet på nogle af landets største scener gennem tiden.


Efter en pause fra musikken er Cab nu i gang med et nyt kapitel: 
 
I 2021 udkom EP’en Lev Vel, endda som første udgivelse på Sardina Music — et nyt label, startet af Pede B, under Ingrooves/Universal Music. 
 
Cabs kunstneriske rejse kulminerer i 2023, med EP’en Total: Formen er ikke kun genfundet; den er komplet nu. På Total ser vi en alsidighed fra Cab, i samarbejde med markante navne som bl.a. Pede B, Adam Sampler og KayreemBeats.
 
I 2024 får vi næste niveau — en helt ny EP, i samarbejde med producer-ikonet Albert (kendt fra Benal, Suspekt, BATHSHEBA og flere): 
 
EP’en ✨CabGPT✨er ude nu på Sardina Music! 


Samtidig har Cab bidraget til en lang række gæste-optrædender over de sidste par år, med bl.a. SkyggeSiden, Det Kiki, F L E M M I N G og mange flere.


Til koncerter er Cab garanti for høj energi og gennemført levering, drevet af erfaringen fra hundredevis af koncerter & jams.

Se mere live-info under Booking.


Lyt til musikken og følg Cab her:

🎹 Streaming
🧊 Instagram: @altid.cab
📽️ tiktok.com/@altid.cab
🎥 youtube.com/@altidcab
👴 facebook.com/altidcab


Logo

Logo, sort, PNGa
Logo, sort, JPG

Pressebilleder

Tryk for at downloade i høj opløsning.

Alle foto krediteres fotograf Tinus Buus.

ℹ️ Mangler du specifikke formater, så kontakt@altid.cab