Total EP

·

Min nye EP hedder “Total” og den er ude nu på Sardina Music!

Der er nogle hidsige personer indover projektet, som jeg er kæmpestolt af at have med! Se også Total EP presse-tekst længere nede — og tjek lige bonus 👀

Her er tracklisten:


🎹 Lyt til Total EP

Tjek også første udgivelse fra Total: Ikke I Dag — og husk at se videoen!


Presse

Cab returnerer med EP’en “Total”, der udkommer den 8. december 2023 på Sardina Music / Ingrooves.

“Total” fortsætter Cab’s musikalske rejse, der begyndte i 2021 med EP’en Lev Vel, og som nu kulminerer efter to års arbejde og kunstnerisk udvikling.

Resultatet er fem nye tracks, der spænder bredt i tema og lydside; fra trap til autotunet sang, fra iskolde bars til rendyrket idioti.

Cab springer ubesværet gennem genrer og stilarter på “Total”, uden at miste balance eller fokus på noget tidspunkt. Heller ikke ved siden af markante navne som Pede B, Adam Sampler, KayreemBeats og mange flere, der alle bidrager til at forme EP’ens lydbillede, og understreger Cabs nyfundne plads i dansk rap.

“Total” markerer altså et nyt højdepunkt for Cab: Formen er ikke bare genfundet, den er komplet nu. Cab er en kunstner i sin egen ret, med sit eget udtryk og en helt ny løbebane for fremtiden.


Bonus: ‘Total’ wallpapers 📱

Da jeg lavede artwork til Total kom jeg (og Adobe Firefly®) på det her sindssyge pattern, der fungerer sublimt som wallpaper på telefonen! 🤩

Download din favorit:

(Tip: zoom ud på billedet, når du indstiller det som baggrund/wallpaper, så står grafikken helt skarpt 👌)


🗄️

·